Jovana subotom na Novosadskoj tv, subotom u 19.30..."Prelistavanje" - o svetu poznatih i manje poznatih, svetske zanimljivosti, premijere... ..." Rubrika "Knjižara" - jedan gost bira i preporučuje gledaocima dobro štivo. Na kraju rubrike predstavljamo "Top 10" - listu knjiga sponzora (Laguna). Pokloni..." "Zarazno pod razno" - najrazličitije teme i predstavljanje ljudi koji se bave zanimljivim poslovima ili izradom neobičnih predmeta ...

Prev Next

Balet da li se to jede?Gabriela (moram da naučim da izbacim to J :)Teglaši - Velimirović je jedna od onih žena čiju energiju, kada je jednom upoznate, pamtite čitav život. Za nju nema prepreka - ima položen vozački ispit za C i E kategoriju, ali je odigrala preko 1200 baletskih predstava- i kada to kažem, uopšte se ne šalim.
Napisala je knjigu „Balet – da li se to jede?“, a inicirala je i podizanje spomenika Marini Olenjinoj, osnivačici baleta Srpskog narodnog pozorišta.
Ona je jedna od retkih balerina, i baletskih igrača uopšte, koja ima svoju web prezentaciju. Njen sajt ballet-gabriella.com je prava riznica za sve one koji se interesuju za ovu umetnost.

Leave a Reply

Follow my blog with Bloglovin