Jovana subotom na Novosadskoj tv, subotom u 19.30..."Prelistavanje" - o svetu poznatih i manje poznatih, svetske zanimljivosti, premijere... ..." Rubrika "Knjižara" - jedan gost bira i preporučuje gledaocima dobro štivo. Na kraju rubrike predstavljamo "Top 10" - listu knjiga sponzora (Laguna). Pokloni..." "Zarazno pod razno" - najrazličitije teme i predstavljanje ljudi koji se bave zanimljivim poslovima ili izradom neobičnih predmeta ...

Prev Next

"BarmeNS" ili "Koktel" na srpski načinIdeja Udruženja barmena "BarmeNS" je afirmacija i razvoj takmičarske konkurencije mladih barmena i to - usavršavanjem i unapređenjem nivoa usluge u najposećenijem turističkom gradu u Srbiji - Novom Sadu. Sam projekat je započet na osnovu velikih potencijala ugostiteljskih radnika, posebno barmena koji su, prolazeći kroz kurseve ovog udruženja, stekli profesionalne nivoe znanja. Svi oni žele da, ono što su naučili, predstave posetiocima klubova i barova.

Kako je otvoreni BarmeNS cup postao već tradicionalna manifestacija sa takmičarima iz cele Srbije, ali i iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Mađarske i Crne Gore.

Kada neko spomene koktel meni je prva asocijacija Kuba, a zatim Tom Kruz :)
Pa, 'ajde, molim vas - kome se još ne sviđa Tom Kruz u filmu „Koktel“?! Ima neke čari u bacanju flaša, plamenu i šarenim koktelima.
Novosađani, jednom godišnje, imaju priliku da uživaju u društvu najboljih barmena iz zemlje i regiona. Pa, da pogledamo ko je bolji – Tom Kruz ili naši barmeni...


Leave a Reply

Follow my blog with Bloglovin