Jovana subotom na Novosadskoj tv, subotom u 19.30..."Prelistavanje" - o svetu poznatih i manje poznatih, svetske zanimljivosti, premijere... ..." Rubrika "Knjižara" - jedan gost bira i preporučuje gledaocima dobro štivo. Na kraju rubrike predstavljamo "Top 10" - listu knjiga sponzora (Laguna). Pokloni..." "Zarazno pod razno" - najrazličitije teme i predstavljanje ljudi koji se bave zanimljivim poslovima ili izradom neobičnih predmeta ...

Prev Next

Romantične 60-te


Srđan Šveljo je stalni saradnik emisije "Jovana subotom". Njega ne treba posebno predstavljati, jer svi koji se na bilo koji način bave modom znaju da radi kao modni urednik magazina "Joy", da kao stilista sarađuje sa mnogim modnim kreatorima i brendovima. Srđan se bavi i muzikom. Poznat je kao DJ Fanatik, a njegovu "šik muziku" možete slušati i na Elektrana radio. Svoje viđenje mode, muzike i života, Srđan objavljuje na svom sajtu Urbanlook.

Ove nedelje u Peacocks-ovim radnjama u Novom Sadu (Kralja Aleksandra 12 i Zmaj Jovina 24), Srđan je iskombinovao garderobu inspirisan 60-tim godinama: džins pantalone, šareni romantični džemperak, bež baletanke, mala bež torba sa interesantnim detaljima...Manekneka je isidora Brankov iz Modne agencije "Orea"

3 Responses so far.

  1. Srđan je divan bas kao i ovaj blog :)

  2. Hvala Jovana, u Srđanovo i u moje ime ♥

  3. Jao kakva slatka kombinacija..Volim retro stil! Džemperak je presladak!

Leave a Reply

Follow my blog with Bloglovin