Jovana subotom na Novosadskoj tv, subotom u 19.30..."Prelistavanje" - o svetu poznatih i manje poznatih, svetske zanimljivosti, premijere... ..." Rubrika "Knjižara" - jedan gost bira i preporučuje gledaocima dobro štivo. Na kraju rubrike predstavljamo "Top 10" - listu knjiga sponzora (Laguna). Pokloni..." "Zarazno pod razno" - najrazličitije teme i predstavljanje ljudi koji se bave zanimljivim poslovima ili izradom neobičnih predmeta ...

Prev Next

Šah je više od igreMilicu Protić znate kao manekenku, DJ-a ili novinarku... Ko je pratio program Novosadske TV, zna da je ona, u vremenu Apola, vodila izuzetno gledanu emisiju o filmu „Rez“.
Milica Pejović, danas Protić izabrala je sledeće knjige:
1. "Osmica", Ketrin Nevil
2. "Moć sadašnjeg trenutka", Ekart Tol

2 Responses so far.

  1. Sandra M says:

    Osmica je super knjiga! baš sam uživala čiutajući je, a nikako da se nakanim sa ostalim delima Ketrin

  2. Krajem maja idem na godišnji, pa ću je sa zadovoljstvom pročitati :) Imam već nekoliko naslova koji čekaju da budu pročitani :)
    Sandra, ako ti se svidela Ketrin, treba da pročitaš Todorovog jahača - upoređuju ih... mada, nisam čitala ništa od Ketrin Nevil, ali Todorovog jahača sam pročitala odmah... kako sam dobila knjigu tako sam čitala - na poslu, u busu i završila kod kuće... toplo preporučujem :)

Leave a Reply

Follow my blog with Bloglovin