Jovana subotom na Novosadskoj tv, subotom u 19.30..."Prelistavanje" - o svetu poznatih i manje poznatih, svetske zanimljivosti, premijere... ..." Rubrika "Knjižara" - jedan gost bira i preporučuje gledaocima dobro štivo. Na kraju rubrike predstavljamo "Top 10" - listu knjiga sponzora (Laguna). Pokloni..." "Zarazno pod razno" - najrazličitije teme i predstavljanje ljudi koji se bave zanimljivim poslovima ili izradom neobičnih predmeta ...

Prev Next

Go, Nina, go ♥Da će nas na pesmi Evrovizije predstavljati Nina sa pesmom Kristine Kovač, više nije tajna. Prelistavali smo ko nas je sve predstavljao na izboru za najbolju pesmu Evrope i došli do zaključka da se Nina savršeno uklapa u niz sa Ljiljanom Petrović i Lolom Novaković - imaju slične frizure, romantične, a moderne pesme i umeju da pevaju :)

Želimo Nini da nadmaši svoja očekivanja i da nam se iz Nemačke vrati kao pobednica. Ako ostatak Evrope bude "pao" na njen šarm, kao mi na snimanju, nema bojazni da će se naše želje ostvariti :)
Treba da napomenemo da smo Ninu zatekli u Novom Sadu dok je snimala editorijal za 100-ti broj magazina "Joy", a da je za njen stajling bio zadužen modni urednik ovog magazina, stilista i saradnik emisije "Jovana subotom", Srđan Šveljo.

8 Responses so far.

 1. Jelena says:

  Jako mi se svidja pesma koju ce pevati na evroviziji :D navijam za nju :)
  beauty-jelena.blogspot.com

 2. lepooo!:) super vam je slika:)

 3. Hmm muški model čini mi se, Đorđe Prelević a fotograf mi je isto poznat..
  Baš ti je ulepšala prilog tom svojom posebnom vedrinom. Odlično !

 4. Hvala vam svima :*
  @MarinaMarry - fotograf je Bojan Hohnjec, a tu je i uredništvo Joy-a...

 5. Eee jeste, u pravu si :) Bojan..Znam da sam njegove radove videla negde na facebook-u :)

 6. goldie says:

  Mnooogo je slatka i simpaticna :) Vidi se da bas uziva u svemu ovom, tako i treba! ;)

 7. Mnogo je slatka!:)
  Super vam je slicica:)

Leave a Reply

Follow my blog with Bloglovin